13 August 2010

Sanah Helwah JANNAH!



Sanah Helwah Ya Hamilah! 3x..
Sanah Helwah ya JANNAH!

Happy Birthday to You.. 3x
Happy Birthday to JANNAH. .
Happy Birthday to You..

ALLAH Selamatkan Kamu.. 3x.
ALLAH Selamatkan NURUL JANNAH!
ALLAH Selamatkan Kamu~

hah. . tepat jam 1200 malam aku da masuk 19 tahun. . tahun last aku jadi remaja belasan tahun. . tahun depan aku dah jadi geng puluhan.adoila. . dah besaq upanya no.

aku sangat terharu yang MY BESTFRIEND, Nurul Ezzati Mohamed Nasir adalah orang pertama yang wish aku~ tepat 12.00 malam. . sangat terharu~ ingat dia da lupa.. upanya dia masih ingat. . sis. . thank u sis. . luv u damn much! :D

then diikuti oleh kawan2 aku yang lain lah..:D hehehe. . yang paling tak tahan si Milah, Ketot, Bibik sama Mekdah komplot untuk baling tepung kepadaku. . ~ jebontot. . mereka komplot ya.. tapi depa silap sebab wat kat depan singki. . kan da basah balik?? hehe. . BTW. . thankQ so much frens! syg korang la..

Si Dia lagi jahat. dia saja tak wish aku~ sebab dia tau kawan2 aku nak wish dulu. tapi camna pun, luv u lah! :D

hahaha.. hadiah??? sapa nak bagi aku hadiah?? sila poskan ke rumah aku yer. . hehehe . by hand takot aku teruja sangat nnt. . hahahahah. . .

BTW, thankQ to ALL yang wish aku kat hp maxis, celcom dan facebook yer. . tq sgt2. . i apprecciate it very much! tapi takkan wish jer?? nak adiah..:) *wink2*



p/s : thankQ again! luv u all lah! :D

jannah, da besar ni wat perangai elok2. . moga kamu matang dalam melayari onak liku kehidupan yang berduri ni. . ALLAH selamatkan Kamu. . ALhamdulillah. . aku masih diberi peluang untuk berbafas di muka bumi ini..~


Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

7 comments:

  1. moge dpnjgkn umon dmrhkn rzki slalu=)

    ReplyDelete
  2. Jannah dah boley kawen~ (^^,)V

    ReplyDelete
  3. tah jannah. wt prangai leklok na~ hehehe. sanah helwah! :)

    ReplyDelete
  4. malu ehh! keje d0k mintak adiah je. . .
    hehe~~cek bagi dah kan. .

    ReplyDelete
  5. eleh...bukan mintak kat dibaaaaaa...~

    ReplyDelete

Oh!Belog