19 December 2010

AKU DAH KEMBALI KEPADA KEGILAAN AKU

assalamualaikum. .

*currently listening to : disaat ku mencintaimu - dadali*

aduih. . dah dekat seminggu gak no aku tak hapdet blog aku. . mesti dia sunyi kan? maaf cikBlog. . saya sangat sibuk. . hanya hujung minggu sempat bukak Mr Baba. . kot hari besa, takdan nak tengok pon. . maaf er. .

hah, berbalik kepada tajuk di atas. . rasanya aku makin nak dekat ngan exam, makin aku GILA. . ye. . G.I.L.A. . gila baca novel. .memang gila. . bayangkanlah dalam sebulan aku dah habiskan hampir 6 novel. .aku beli semua. . memang gila. . pantang nampak novel. . tak tahan weh ! hehe. . antaranya :



[ tunas ] - Hlovate
versus - Hlovate ( yang ni dot punya )
Rooftop Rant - Hlovate
5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
Sweet & Sour - Nasz
Cone and Sundae - aku tak pasti sapa tulis. .lupa. .

tengok. . gila tak gila. . sebab dah jadi tabiat aku, kalau aku nak exam, lagi aku kena baca novel. . kurang2 lah. . :D dan. . minggu nih aku kena settle sal assingment dan projek. . so, sangat lah bizi. . tak sempat nak online langsung. . maaf yer?? hara[ korang masih setia dengan aku. . dengar aku dok 'tipu' hampa. . hehehe. .

okey. . stop ! kena wat tauhid. . nak present dan hantar assignment minggu depan. . waa. . hangus2. . lap u all laah !

mood : miss them so much. .

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

6 comments:

  1. have fun bce 5 thun 5 bulan~
    ;D

    ReplyDelete
  2. Jannah, kita ada hobi yg sama :) novel2 tu semua dah baca. best kan ? lagi2 hlovate. bk beli novel JS sekarang ni. hee

    ReplyDelete
  3. weh, nnti bawak blek.. aku nak pnjam nvel hg.. hehe

    ReplyDelete

Oh!Belog