11 July 2011

Laporan dari akak fasi yang SANGAT baik hati!

Assalamualaikum.. :)

Alhamdulillah. setelah hampir seminggu aku tak jenguk blog langsung, tetap ada pengunjung dan rakan-rakan yang sudi jenguk rumah aku yang biasa dan tak hebat mana pun nih. kan2? terima kasih kawan-kawan sebab hampa mai jugak rumah aku walaupun aku takdak.. :)  (^;^)

so, kan aku ada buat post yang aku kata aku nak pi jadi fasi tu kan? ada baca dak? kalau takdak, KLIK SINI! hehehe. . cer pegi tengok situ! hehehe. . hmm, dan disebabkan beberapa hari lepas aku sangat sibuk dan tak sempat nak online walaupun sekejap, so, sekaranglah aku sempat nak update pasal program hari tuh. tapi ta nak cakap panjang, nak upload gambar bebanyak jer! nanti korang komen lah . . hehe. . 


tengok tengok. akak fasi yang cute tuh sedang mengawasi adik adiknya. hehe..

Dak ni nama dia Iskandar. aku suka mengusik dia sebab dia ada cakap sesutau kat akak-akak fasi hari tuh yang buat dia malu. HEHE..

aku dengan adik adik kumpulan aku. :)



eh eh. . motif gambar nih

serius ! budak ni sangat lah comel. .HAHA. . kan3?
Alhamdulillah. dapatlah jugak elaun buat belanja. asalnya pi situ memang niat nak kenal adik adik dan bimbing mereka. tapi dah dapat reeki, takkan nak tolak kan? okbai!

p/s : semalam aku drive dari Bangi-Pontian, Pontian-Bangi. HAHA. aku tak percaya lah! hehehe. . :)

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

23 comments:

  1. drive pi pontian ? tak mai rumah kami pun :P

    ReplyDelete
  2. amie orang pontian he? awat tak habaqqqqq....~

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari bro ahmad,
    dah follow blog ni dah,

    ReplyDelete
  4. Bro : salam kenal jgak..:) tengs..:)

    ReplyDelete
  5. wah,, ha, ade bace,,, alhamdulillah, selesai semua ye? mesti dapat adik2 angkat yg banyak, ntah2 siap dpt bf celik u!

    ReplyDelete
  6. heheh comel budak tu blaja iqraa' :D

    ReplyDelete
  7. salam,,blogwlking here..

    btw jom komen link kt entry wani ni

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah moga diorang dapat jadi muslim dan muslimah yang soleh nanti :)

    ReplyDelete
  9. fiq : hehe.. mana ada. adik2 je semua tuh. haha..

    ReplyDelete
  10. alif : aah. sangat comel. kan3?

    ReplyDelete
  11. seronoknya kalau dapt join aktiviti mcm ni... ;)

    ReplyDelete
  12. seronok kan jd fasi.. lyn budak2 dan share ilmu dgn mereka

    ReplyDelete
  13. nabilah : heheh. . memang best sangat..pengalamann..:)

    ReplyDelete
  14. ikhram : hehehe.. betul2.dan mereka sangat comel..

    ReplyDelete
  15. haha btw jannah drive sorag je bangi ke pontian ?? bia betik

    ReplyDelete
  16. hai, memang la dah dpt duit halal. amik jelah. hehehe

    ReplyDelete
  17. hai, memang la dah dpt duit halal. amik jelah. hehehe

    ReplyDelete
  18. alif : hehe. tidakla sorg. tapi ada kawan lagi dua. tu pun depa tak dibenarkan tidoq..

    ReplyDelete
  19. cik sakdi hehe.. betul2..pandaiii

    ReplyDelete

Oh!Belog