02 July 2011

SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

Assalamualaikum.. :)

aku nak update, tapi aku blur. hehe.. ngeng kan? so, aku nak join satu segmen ni macam menarik. eh2, takmau folo saja2 tau. aku nak berkawan. senang nanti kalau aku nak tau apa-apa, kawan2 aku ramai. boleh saling tolong2. tak gitu? lagipun aku tak kisahla. aku berblog ni bukan nak kumpul follower semata-mata. apa guna kalau ada ramai follower, tapi blog aku still kosong jee~ kan?

so, sapa sapa rasa nak join, sila tekan pic ni atau link kat bawah ni.


  1. Buat entri bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Letakkan banner di atas dalam entri tu dan linkkan ke sini.
  2. Nyatakan berapa follower setakat tu (waktu join segmen ni)
  3. FOLLOW blog ni
  4. Entri dah siap? Letakkan link entri tu di kotak komen bawah ni
  5. Tarikh tutup? Esok jam 10 malam. Tapi kalau masih ada permintaan, paling akhir pun hari Ahad.. Okey? ( maksudnya malam ni lah )
  6. Kalau korang dah follow sesebuah blog tu, tinggalkan KOMEN nyatakan yang korang dah FOLLOW blog tu. Jangan nak tipu-tipu ye. Hempuk kang! Hahaa!
follower blog aku sekarang 570. :)
ada jugak sesetengah foloower tu cakap I FOLLOW U, FOLLOW ME BACK. tapi pastu, dia UNFOLLOW kita. sangat tidak bermoral. HAHA. .takmau jadik camtu yer kawan2? orang tak suka nanti.
okeh, siap. bai!

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

30 comments:

  1. follow blog nie juga... follow kne ikhlas.. and ad mse jenguk2 gitu..hehe

    ReplyDelete
  2. cucu umie : betul2.. tengs ya..

    ReplyDelete
  3. haha..mmg xde moral...ish ish ish...jannah p marah depa...mesti depa takut..:P

    ReplyDelete
  4. done follow...

    salam perkenalan...
    sy cik dd ;)
    jom follow n komen....

    ReplyDelete
  5. amalina : tengs sis.. nanti say ajejak..

    ReplyDelete
  6. cikdd : hehe..salam jugak..:) okey sis..

    ReplyDelete
  7. xsuke gak pen-tipu ni.. isk3~ =.=

    ReplyDelete
  8. yang suka unfollow atas sebab tak munasabah tu , boleh terjun laut . huhuu . terima kasih sebab join segmen Tia :)

    ReplyDelete
  9. huhu iejam pon join jugak segmen ni... iejam follow kamu... sudi2 tgk iejam tau....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

    ReplyDelete
  10. NuSaNa NoSa 91 : hehehe. . :) samala kita..:)

    ReplyDelete
  11. tia : hehe. . betul2..:) sabaq je la kan tia?

    sama..:)

    ReplyDelete
  12. ijam : okey ijam. nanti jannah g ea..

    ReplyDelete
  13. ye betul tu kengkawan..
    dah follow kawan....salam sahabat :)

    ReplyDelete
  14. hehe.. thanks singgah blog gary... gary dah follow cne yer~..
    jom vote gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~

    ReplyDelete
  15. keen pon join segmen ni tau jannah.. keen dh follow jannah.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

    ReplyDelete
  16. sAlam kenalan dari nyzham..
    dah follow blog awak dah

    ReplyDelete
  17. salam..waaa ramainye join segmen ni..ni segmen terbaeeeek ni!! btw, iMBobo follow here.. :)

    ReplyDelete
  18. gary : sama2.. okey2. nanti jannah vote..:)

    ReplyDelete
  19. nusona : nehe. betul2.. harap kita lebih rapat.. hehe..:)

    ReplyDelete
  20. hadny : hehe.. tengs dear ! :)

    ReplyDelete
  21. hi awak, datang jugak dari segmen ni...dah follow...happy2 always ye awak :)

    ReplyDelete

Oh!Belog