06 December 2011

Wordless Wednesday #12

Assalamualaikum. dah lama kan tak buat WW. so, hari ni, biar gambar yang berbicara. :)




notakaki : hari ni aku sangat lah hepi . dapat tengok dari jauh pun boleh. lagi best ! :) hope dia masih on. heee. :)

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

19 comments:

  1. eh..baru hari tu ada post psl entry ni kat blog..meyh la dtg melawat..hehehe..
    tp,kwn terhampir saya ckp saya mmg ego..huhu..makanya,betul la kita dilahirkan dgn sifat tu..=)

    ReplyDelete
  2. memeng ego yang tinggi...haaa,,nak kena sepak niii...hahhahahaa

    hahhaa
    singgh yer:)

    ReplyDelete
  3. beberapa org yg gua kenal memey tggi ego nye.

    ReplyDelete
  4. walaupun sy nie wanita, tp sy setuju dgn kenyataan dlm gamabr tue...

    ReplyDelete
  5. kadang2 kita juga ada egonya kan...;)

    wah3....happy tu..hehe

    ReplyDelete
  6. hehe. ego tu dtg sesekali je. :)

    ReplyDelete
  7. ego tinggi? erkk... yang penting kena bertempat dan ada batas hee

    ReplyDelete
  8. saya dilahirkan sebagai seorang yang agak ganas , penyanyag sikit2 , mudah terasa teramat tinggi , hati yang lembut? tidak pasti. terlampau pasti , saya seorang yang terlampau ego.
    ecehh !
    # skema :D

    ReplyDelete
  9. kadang2 bengang gak.. si cantik manis yang memakai higheel ... pastu bajet bagus. ego la tu kan?.. hehe

    ReplyDelete
  10. amboi tengok apa tu dari jauh aje akak, hihihihi :>

    ReplyDelete

Oh!Belog