02 October 2010

Siapakah Zack Zukhairi?

assalamualaikum~

baca saja tajuk entri kali ni, mesti hampa suma tertanya2 kan? sapa dia la si ZACK ZUKHAIRI?? hah, diala pemilik blog Realiti Konspirasi. . haha. . tapi aku rasa hampa suma kenai dia dah kot. .dia yang pastinya sorang laki2. . dan seorang blogger. . hahaha. . kan3?? kot tak camna dia nak ada blog Realiti Konspirasi tuh? hehe. . ni dia header blog dia. .



tu gambaq dia la tuh. . hehehe. .ni lak pasai dia. .



tak silap aku, dia ni pelajar kat Universiti Nagoya, Jepun. . org Negeri Sembilan. . kot tak pecaya, bacala blog dia. . aku dah baca suma entri dia. . memang mcm2 perasaan ada. . lawak samapai terguling2, sedih sampai banjir, cool jer, dan salah satu cara kot nak blog kita hebat cam blog dia, baca dan try la ikot jejak langkah dia. . memang terbaik! entri dia suma the best. .


aku rasa sapa kawan ngn dia memang happening gila. . dia ni mcm jenis otak ngeng2 sket. . tapi rock beb!


dia kalau taktau nak taip pa, dia akan melukis. . bakat dia memang takleh dinafikan. . jarang aku nmpak blogger camtuh! tak penah pun sebenarnya. . komen2 kat entri dia slalunya mencecah angka 100. . hebat tak hebat. . pandai dia berinteraksi dengan blogger. .

tak pecaya lagi?? okey . . tape. . aku tak cakap kosong. . tengok la followers dia saja bape ramai. .



ni pun kira yang setengah jam yang lalu. . hehehe. . aku pon heran mcm mana aku boleh habis baca suma entri dia. . dan aku masih tertunggu2 entri terbaru dia. . dah lama dia tak update. . bizi sgt kot. .


dan ni antara entri2 dia. .



ni dia lukis senirik . . guna Adobe Photoshop. . bagus2. .


okela. . aku ada benda nak carik ni. . pegi lu na. . :)

p/s : zack, aku pomot blog ko. . hehehe. .

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

4 comments:

  1. tak kenal sangat. sebab jarang amat smpai blog macy even berkali kali sampai blog dia.hihi

    ReplyDelete
  2. hebatkn kalo da jdai blogger terkenal

    ReplyDelete

Oh!Belog