04 October 2010

BUAH HATIKU YANG BARU - BABA!

assalamualaikum~

aku agak bizi lately ni. . tu tak sempat nak BW..:( tapi tape. . aku akan bukak jugak walaupun sat. . hehehe. . dah nak demam lak asenya. .

sebenarnya aku nak kenalkan my new boyfriend! hahaha. . aku namakan dia 'BABA'. . sempena nama betoi dia TOSHIBA. . hehehe. . mula2 aku dah pi tengok kat TESCO , suma cukup dah . tgk2 acer. . aku tak minat acer. . aku nak gak Toshiba. .so, tadik petang aku g JUSCO, then, i got one!

TOSHIBA SATELLITE L635





hah. . lebih kurangla. . cuma aku warna kelabu dan hitam. . nak amek merah, mcm menarik sangat. . hehehehehe. .


******************


antara ciri2nya :


Memori * 4GB DDR3 memori
Hard Drive * 500GB HDD (5400rpm)
Optical Drive *
DVD-SuperMulti (/-R double layer) dengan drive ™ Labelflash
i-Core 5. .

yang lain2 tuh masuk laman web toshiba lah. . .:)


**************


dan thanx to mama sebab beli semua nih. . aku dapat gak external hard disk 200 Gb sama pendrive 8 G. .

okela. . aku penat sangat. jumpa sok ye kawan2??


p/s : credit kat cik google dan cik toshiba

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

14 comments:

  1. Wah!! laptop baru.. Teruja ya di situ..Hakhakhka.. well, jage leklok yaw bopren baru kamu itu... Ahaksz....

    ReplyDelete
  2. ambuihhh toshiba gak ye
    same la kte
    ahahah!

    jane, ceq da tukaq url tauuu
    kalo sudi, follow lah yg ini
    cloud-holic.bspot.com

    :)

    ReplyDelete
  3. wah3..alhamdulillah.

    saya p0n dapat jugak ari tu..kaler pink lagi. (DELL)

    pak cik bgi..c0z dia tanak sya sedih abah dah x der

    x der sape nk t0long belikan lapt0p.


    mak mniaga kcik aje..x mampu.

    gunakan sebaiknya ya..balas jasa mak tu sbaik mgkin. ^__^

    ReplyDelete
  4. lurve : waa..tq na..:) hehehe..

    amie : jannah peminta toshiba lah..:) hehehehe. . orait..da folo..:)

    apik : bestt~ hehe...

    shira : eh..samala kita..:) tapi pape pun. syg sgt lappy nih..:) insyaALLAH..kamoo jugak..:)

    ReplyDelete
  5. bestnye!! nama lappy ain plak "Hubby" hahaha!

    ReplyDelete
  6. ayen : hahahaha. . awakla..tapi kena jaga betoi la kan..

    ReplyDelete
  7. wah jennah ~ lame tak besiar2 di sini ;)
    mabruk2. . laptop baru ~
    tapi lptop lame ko lagi gmpak weh . .ttmbh agi kt speaker dye. .hahaha~

    ReplyDelete
  8. neng la ko fana..nnt aku bagi lappy lama kat ko eah?? taula ko pakai vaio..hahaha..

    ReplyDelete
  9. jannah..nak pinjam laptop baru tu blh?hahaha :P

    ReplyDelete
  10. pehh!! kaya siot!! beli laptop!! :)

    ReplyDelete
  11. budak nakal : hahaha. . mai2. . :) kita wat exchange..

    noble : haha. . tadela..besa ja..keperluan a..

    ReplyDelete
  12. alhamdulilah....congratz dpt laptop baru...
    pas nie bole ler rajin blogwalking..hahah...

    ReplyDelete
  13. hahaha. . kalau ada lappy tapi tade line teet pun takleh gak..hehehe..tq rush!

    ReplyDelete

Oh!Belog