07 August 2011

he's my BOY !

Assalamualaikum.. :)

baru berkesempatan nak update blog. aku baru balik dari kampung hari ni. penat ah. esok ada exam, tapi aku dengan bangga tak baca buku apa lagi. HAHA. . pandai sangat la tu kan? aku habaq awai2. minggu ni aku sangatlah subuk. dan aku tak janji boleh update blog dengan bangganya macam tak selalu. hehehe. okey. aku balik kampung dan semestinya aku jumpa SAYANG aku. dan aku nak kongsi gambar-gambar dia. dia makin hensem dan of course makin GEMUKKK ! okey, see ya ! :) moga terhibur !

asalnya, boy ni bukannya istimewa mana. dia pun hanya seekor kucing biasa. cuma kadang2 datang rumah org. tok aku pun bagila makan. then rajin pulak dia mai umah aku. kebetulan makcik aku pulak suka kucing sangat2. dia selalu balik rumah dan main2 dengan boy. masa tu takdak nama lagi. pastu, makcik aku pun namakan dia BOY. haha. dan dia sangat manja tak macam mula2. keja nak rengau org. hahahah! dia suka makan keropok cheezels, ayam goreng dan wedges. haha.cheesy wedges KFC na.. demand kan? dan dia suka duduk atas keta mak aku. mak aku marah, then dia dengan bangga gelongsor turun depan mak aku dengan jayanya. mana tak marah. hehehe ! tapi dia memang best.. :)

p/s : eh, kucen aku ni makan bersuap tau! tak percaya? nanti aku upload pic, u all tengokk naa ~ 







hah, tengok ! betoi kan apa aku cakap? hehehe. ! apa2 pun. aku sayang kat BOY sangat2. :)

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

24 comments:

  1. kucing awk tu cik jannah mengingatkan sy kt arwah kucing kesayangan sy b4 ni ..
    huhu ..
    makan pn nak bersuap :D

    ReplyDelete
  2. @alif haris arwah kucing? ala.sedihnya. bila kucing mati, mesti kita akan sedih sangat2 kan? takpe2. sabarr

    ReplyDelete
  3. Wah.. makan bersuap ye boy, manjanya dia.

    Nway, gud luck for ur exam.

    ReplyDelete
  4. auee...jannah suka kucing ke?xleh geng lol...hahaha

    ReplyDelete
  5. @Hana Soffelia haha. memang manja lah dia. :) ehehe..

    tengs dear !

    ReplyDelete
  6. macam hitam akt umah jugak la..lebih kurg..tp hitam kuceng hutan, gemok ckit..

    ReplyDelete
  7. *salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..

    ReplyDelete
  8. hurmm .. betol2 .. buat masa ni xde lg kucing yg baik mcm beliau ..huhu

    ReplyDelete
  9. @alif haris haha. beliau? tak menahan. waa.sedihla cite sal kucen..

    ReplyDelete
  10. comel la kucing tu!! suke3

    p/s: nape?? advert tak ok ea??

    ReplyDelete
  11. nusha : hehe. hensemlah. haha..

    takla. sajaa. sebab kat nuff duit dah ada banyak.

    ReplyDelete
  12. tgk tajuk ingatkan nak tulis pasal boyfren. haha

    nway,selamat berpuasa. 1st visit kat sini.. :)

    ReplyDelete
  13. @sarah honey hehe. dia la bf saya. hehehe..:)

    tengs sis..

    ReplyDelete

Oh!Belog