17 September 2011

Autumn in Korea. Eh, silap ! Autumn in my Heart lah !

Assalamualaikum.

seriusly ! aku memang tengah blur. hajat dihati membuak-buak nak update blog, tapi apakan daya. aku taktau nak update mende. aku mintak tolong, sapa pon takmau bagi. :( hehehe. yela. sapa laa aku kan? haha. menyampah ! sekeh lutut sekali ! okey. dah banyak sangat BW tadik sampai otak jadi ke lain. hehe.

masa aku carik-carik gambaq yang cantik-cantik dalam Incik Google tadik kan, aku tengok cantik sangat gambaq masa musim luruh. aku search kat tenet ni haa. tu ja mampu. agak2 bila aku dapat pi sana? hehe.




okey. memang cantik. Subhanallah . cantik sangatsangat. takpa. tunggu la. nanti aku pi, aku upload banyak2 gambaq aku. hehe.

ok. mengantukk sangat dah. okbai !

p/s : eh, bulan 10 ni musim autumn kan?

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

21 comments:

  1. @Lam A'Aini (Oh Semut) insyaALLAH. kalau ada rezki mesti dapat pi kan?

    ReplyDelete
  2. subhanallah...
    cantiknya ciptaan Allah... XD

    ReplyDelete
  3. autumn in my heart tu cerita fav saya ngn bestie saya. i like it su much, terutama kat pelakon dia-won bin,muehehhehe

    *yurp! memang cantik and best autumn ni =]

    ReplyDelete
  4. teringin jugak~ T_T

    ReplyDelete
  5. wahh romantik nya kalaulah aku dengan lee min ho bawah pokok tu muahahahhaha

    ReplyDelete
  6. @fiq. waa. yeke? sama la kita. tapi sedh la cite tuh. hehe

    ReplyDelete
  7. indah ciptaan tuhan..

    dunia banyangan syurga...

    ReplyDelete
  8. hehe... >>tengok autumn in my het.. huhuhu..

    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete

Oh!Belog