19 September 2011

Betul ka penungguan itu SATU penyeksaan?

Assalamualaikum.

Kalau malam morning-morning blind ni aku nak jiwang sikit boleh kot no? hehe. ala. boleh la kan? lagipun aku tak pernah lagi kan wat entri yang jiwang-jiwang? hehe. *sambil layan lagu Ku Tetap Menanti nyanyian Nikita*

sesungguhnya aku sangat merindui dia. sangat-sangat. tak pernah aku rasa aku sayang seseorang sampai macam ni. *harap dia jangan baca yer, aku malu. yang ni pun aku segan nak tulis. tapi aku nak tulis gak ! ketegaq kan? dia ajaq aku! hehe* sangat-sangat.

tengok ! air mata dah mula lah nak memunculkan dirinya! ufh ! i hate this feeling. tapi rasa ni jugak la yang buktikan aku masih ada perasaan. Alhamdulillah. :) jangan-jangan. masuk balik wahai ayaq mata ! *okey, dah masuk. kita teruskan ya?*

 
macam pepatah kat atas ni, Love doesn't need to be perfect, its just need to be true. betoi kan? aku yakin, kalau ada jodoh antara kami, dia mesti akan datang waktu tuh. waktu yang kami janjikan tu. tak kisahlah jawapannya positif atau negatif. mungkin waktu tu aku akan lebih matang dan tenang untuk terima semuanya kan? aku sedang belajar untuk menerima kehilangan danaku juga sedang belajar untuk jadi lebih kuat dan sabar. ada hikmahnya kan?


kepada awak,
saya harap awak tunaikan janji awak tuh yer? tak baik tipu. munafik ! hehe.
saya tunggu awak kat situ, pada waktu yang kita janjikan dan hai tuh tau !
saya akan tetap datang, hanya maut yang menjadi penghalang. :)


aku cuma perlukan sokongan kawan-kawan. :) malas nak layan perasaan ni. okbai !

p/s : Ya ALLAH, jika dia jodohku, maka kau dekatkanlah hati kami. jika dia bukan jodohku, kau jauhkanlah aku daripada dia. :)


Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

24 comments:

  1. hehe jannah2. tak pernah2 dia wat entri jiwang2 camni eh. kuatkan hati jannah ! i've got ur back. eheh.

    ReplyDelete
  2. kena kuat baru boleh. kalau lemah, ....... :)

    ReplyDelete
  3. hehe~~suda jiwang ya kamu..:)))
    kuat!chaiyook.:))

    ReplyDelete
  4. penantian tu mmg satu penyiksaan..:)

    ReplyDelete
  5. yups, mungkir janji itu munafik!

    menuggu satu peyeksaan, but for something worth, berbaloi.. :)

    ReplyDelete
  6. @Umie Artoqiemie yaaa. insyaALLAH. kuat dengan adanya kamu semua. :)

    ReplyDelete
  7. alahhh kau jgn lah macam ni . aku tak suka lah orang yg suka menunggu . tetiba je dak . meheehe btw , selamat pengantin baru . muahahhahaha

    ReplyDelete
  8. life must go on..
    yg penting jgn putus asa!

    ReplyDelete

Oh!Belog