11 September 2011

Saya Demam Lagik. :(

Assalamualaikum.

fuh. aku dah mula rasakan gegarann nak exam . satsat. gegaran? erm. ayat lain boleh dak? rasa cam tak sesuai ja. hehe. okey. tak kesah. janji u all semua paham kan?

aku dah selesai masak kat mem tuh. so, masa aku lak nak masakmasak kat sini. sejak kebelakangan ni, aku memang rasa nak menaip dan berkongsi ja. ada sapa-sapa sudi ak baca dak? *ayat nak makan penampaq* haha.

okey. terus kepada motif utama. ayark ! ayat pelik lagilah. mungkin ! yela. kat fesbuk kalu, ramai pulak yang asyik dok update post pasal exam. arghhh ! mana boleh tengok ja. nak kena gak la kongsi perasaan tuh. hehe. so, antara fesbuk kawan aku yang aku sempat capture ialah si AMIE ! haha. tak percaya?




dan yang ni kawan saya jugak ! KU! hehe. tengok DP dia? lagi la kan? mana tahan. heheh. ~


okey. kat bawah ni jadual exam aku. antara yang paling aku takot nak amek Pengajian Akhlak dan Kajian Teks Bibiliografi. kalau nak tau, aku punya subjek SEMUAAAA menghapaii ! aku dah la emah bab-bab ni. alamak ! hehehe.


yang atas ni slip exam. simple ja. tak payah susah2. hehe.

okeyh. aku nak teman kawan aku pi pasaraya sat. ada cabutan bertuah. mana nak tau bertuah ka kan? hahahahah ~ okey. 

p/s : semua2, doakan aku na? takut ni ! buku apa tak pegang lagi ni.

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

9 comments:

  1. good luck for exam...
    please take care urself...

    ok? =)

    ReplyDelete
  2. mkn ubat tau..jg dri

    jom buat kek untuk saya

    http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  3. @abghani haha. saya cuma demam nak exam. kihkihk.

    ReplyDelete
  4. same la..exam fever!!:))
    hehe..take care awak..
    ~~fighting~~:))

    ReplyDelete

Oh!Belog