30 October 2011

Sapa kata TUNGGU tu best, habaq mai aku !

Assalamualaikum.

aku dah bosan dah ngan blog aku ni. eh2, jangan salah paham. bukan bosan tu, tapi rupa dia ni. so, ingat nak tukaq baru, tapi aku masih tak tertukar-tukar. hehe. nak main html dan koding-koding bagai ni memang mencabar lah. so, aku masih dalam proses belajaq. nanti dah pandai aku buat na? hehe..

kembali kepada tajuk. hehe.

aku memang tak suka MENUNGGU sesuatu yang tak pasti dan sebab tu aku TAK SUKA buat orang tertunggu-tunggu. haa. sakit hati ooh ! cer habaq aku, ada ka orang yang suka menunggu? meh nak lempang sekali. hehehe..


haa, macam ni la kalau asyik menunggu. kalau benda yang pasti takpa. ni yang tak pastii. ohh. sakitnya hati.


tapi aku tetap kena tunggu. so, aku TUNGGU lah. sabaaaaq banyakbanyak. kalau aku sabaq, akan ada ganjarannya kan?

p/s : harapharap tak jadik TUNGGUL lah.

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

30 comments:

  1. haha apa yang ditunggunya tu jannah ?

    ReplyDelete
  2. tggu laaa smpai bjanggut cik jannah , hihi . sabaq2 na :)

    ReplyDelete
  3. ada mood gua tunggu..tak ada mood gub bye la..haha

    ReplyDelete
  4. @fathiahRAIHANA ehehe. janggut? ppuan leh yumbuh ka> hehe

    ReplyDelete
  5. lau x psti bek jgn tgu.. buang mse je..

    ReplyDelete
  6. amboi diaaa!!!! eheheh!Cik Jannah! same la.. tpi slu gak kiter wt org trtgu2 kdg2.. pastu rase bersalah. ahaha! eh! tukar layout..??? nice! i like! be waiting! :)

    ReplyDelete
  7. huuuuuu
    sameeee dgn kiteeee!
    sedg menungggu =]

    ReplyDelete
  8. kau macam aku.klo org kate pukul 2 nak datang ambik.5mnt atau 10mnt sbelum kul 2 aku akan pastikan aku da siap.sbb aku xsuke buat org tggu aku.tapi aku lagi pantang klo aku tunggu org berjam2.keh3

    ReplyDelete
  9. yg penting jgn mudah putus angsa. kan2..hahahaha

    ReplyDelete
  10. itu dugaan lah tu Allah nak test,sanggup tunggu ke tak ;)

    ReplyDelete
  11. @aleen aiden betoi2. akalu org wat gtu kat aku. mau aku mengamukk !

    ReplyDelete

Oh!Belog