31 October 2011

Akhirnya Aku Kahwin, Kau Ditakdirkan Untukku.

Assalamualaikum.

okey. masih dalam mood kecewa. lalala. tapi alhamdulillah. aku still boleh go on ngan life aku ni. hehe. ceh. poyo sahaja ayatnya. LALALALA.

tengok saya tajuknyaa ! yehaa. akhirnya aku kahwin !



hehe. eh2, ni bukan aku kahwin lah. ini aku cilok kat encik google. hehe. JANGAN SALAH PAHAM NAAA? hehe. takkan la aku nak kahwin tak habaq kat hampa kan? ecece, masih mencari. ada sesapa nak jadi pasangan aku? HAHAHAH ! abaikan. 

sebenaqnya, aku cuma nak habaq aku dah habiskan baca novel ni. tajuknya Akhirnya Aku Kahwin! dan aku sedang membaca novel, tajuknya Kau Ditakdiran Untukku. haa. itu je sebenaqnya. hehe.



tapi kan, cerita Akhirnya Aku Kahwin! ni macam cerita aku lak. sebab heroin comel kot? hehe. cuma aku tak jumpa lagi 'dia'. hehe.

so, kalau sapa suka baca novel, silabeli ! hehehe. then, kita kongsi. hehehe !

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

16 comments:

  1. weee
    baru dok pegang2 kelmarin buku aku kahwin akhirnya
    waaaa
    besnyeee

    nak beli ah
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. best x cite akhirnye aq kwen?asalnye nk beli cte tu jugak tempoh hri tp dsbbkn akak yng jual tu promote cinta kontract.langsung xjd beli novel 2.

    ReplyDelete
  3. akhirnya aku kahwin best tak ? cerita pasal apa ek ?

    ReplyDelete
  4. kureng la layan novel..komik boleh la..ahah..^^

    ReplyDelete
  5. cik jannah ni orng penang ek? ;)

    ReplyDelete
  6. sy ni jenis xda perasaan jiwang kot. sbb tu kurang minat bca novel cinta hehe

    ReplyDelete
  7. siyes kau dutakdirkan untukku, dah beli dari die first keluar, siap ade tndtgn pnulis, belum baca pom.. adeyai!

    ReplyDelete
  8. semalam da komen da.. nape takde..? huhu! =.=' adeh!!!

    kita pun ngah bace novel! :)

    ReplyDelete
  9. Wahh akhirnya aku kawen best tak ? buat la review ckit ^^

    ReplyDelete
  10. best ke? hehe.nak pinjam.ekeke :P

    ReplyDelete
  11. suka baca novel tp skang nie sdih sgt sbb kesuntukan masa

    ReplyDelete

Oh!Belog