01 November 2011

Ada sapa-sapa minat dia ni tak?

Assalamualaikum.
 
 
hehe. yang ini aku ambik daripada FB salah sorang sahabat aku. hehe. kebetulan dia update status gini kan, aku pun terpikir macam best kalau buat post pasal ni. hehe. tapi aku bukan nak buat review filem na. aku just nak cerita pasal hero filem tamil yang aku minat ja. suka tengok dia berlakon. walaupun macam tipu, tapi layan je la.


hehe. yang atas ni lak aku post masa hari Ahad lepas, aku layan cerita Tamil. hehe. aku suka tengok depa lawan. lawak pun ada. ala. aku tau. hampa semua pun sependapat ngan aku kan? alaa. ngaku lah ! hehehe.

 

ni lah Rajnikant ! hehe. best dia berlakon. dan ni lah gaya dia yang paling aku suka dalam Padayappa. hehe. best citerr dia. tapi dah lama aku tak tengok, aku dah lupa. kihkihkih.

dan yang satu ni aku tengok ahad lepas la. cite Maaja. hehe. yang ni best dia lawan. haha. siot je. tendang sekali berbatu-batu melambung ! sematt. sorang ja hero, lawan sepuluh ! dia menang. hehehe.


hehehe. semat ! okey. tu ja nak habaq pi hampa. hehe. so, kalauu ada sesapa nak share hero TAMIL yang dia minat, boleh la. aku pun nak tau gak. :)

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

22 comments:

  1. post ni sebenarnya ada berunsur racist yang sinis :P bahahaha .

    ReplyDelete
  2. tamil? xlyn ..Hindustan boleh ler ^^

    ReplyDelete
  3. muahahaha aq minat gilos.. vijay,surya.. terbaik..

    ReplyDelete
  4. cerita tamil mmg mcm tu..act saja mau lebih..haha!

    ReplyDelete
  5. tapi memang bestla... ade ke patut, sepat satu 10 pengsan.. huhu

    *dulu time kecik2 teruja gile dengan cite tamil n hindustan*

    ReplyDelete
  6. thx for the gudluck... zuarah sini jap sementara xwat pape..hihi.. minat hindustan jer...tp yg tamil citer lawak2 minat tp xkenai la pulak artis dia..hehe

    ReplyDelete
  7. aah kan
    hehehehe
    sebab tu cite Tamil sume hyperbola
    kikiki


    adoiiii =]

    ReplyDelete
  8. tak pernah tengok dia berlakon. huhu. tak minat Tamil, hindustan layan. hihi

    ReplyDelete
  9. hahaha..paling suka part dia libas2 kain kt bahu dia tuh..woo..stylo abeh ahh time tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  10. suka lagi tamil dari hindi...hehe bunyi tumbukannya amat2 menghairankan...haha

    ReplyDelete
  11. akak tengok citer tamil kalau ada hero nombor 1 tu jer..layan....

    ReplyDelete
  12. tak boleh lupa rajnikanth dlm cite chandramukhi. huwo...best! tapi suke madhavan lah.haha..

    ReplyDelete
  13. kadang2 layan gak tamil... ada gak yg best...

    ReplyDelete
  14. cerita dia alu tengok betul2 mcm lebih urang sama jer..mesti nk ade babak gaduh2, rebut kekasih, mak ayah tak restu,kahwin lari, gaduh2 pastu masuk mahkamah, masuk penjara last2 happy ending..huhu..:p

    ReplyDelete
  15. hehe~~tamil??cite dowang sangat bersungguh2x..terover semangat jadinye..

    ReplyDelete
  16. cita tamil jarang la layan. selalu tgok hindustann aje, hihihi.

    ReplyDelete
  17. suka rajnikanth tu! layannnn ow hehe

    ReplyDelete
  18. hari tu baru tefikir nk buat entri pasal beliau tup2 dah ada org wat! huhu bahana diwali ni hee =p

    ReplyDelete
  19. arunachalammmm! *sambil kebelakangkan kain yg macam slendang tu dgn siap bunyi shush shush shush lagi*


    hahahah.

    ReplyDelete

Oh!Belog