11 November 2011

Maafkan saya !

Assalamualaikum.

wah ! lama aku tak datang sini kan? aku sangat busy. malam pas raya haji tu aku ingat nak update, tapi petang raya haji tu aku demam. wuu. kakak aku kata demam rindu kot. ye la. tak balik raya penang kan? yee. saya memang rindu. rindu sangat kat depa. terutama yang bawah ni.



haa. ni yang rindu sangat. :)

maaf. tak dapat nak online lama-lama. aku tak berapa sihat ni. :D esok nak g jenjalan kat taman botani. 

nanti aku update ya !

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

12 comments:

  1. cik jan demam ke ? tak tau pulak :O

    ReplyDelete
  2. kesian dia dmm..semoga cepat sembuh..^^

    ReplyDelete
  3. take care tau...

    cepat2 lega demam..;)

    cantik laman rumah..;)

    ReplyDelete
  4. cute giler meow tuh..pnjm satu hari.hehehehe..



    p/s:done follow here.follow back taw

    ReplyDelete
  5. hehe .. jannah , Tia guna denim template untuk edit blog Tia tu .. ekceli background untuk post tu tak sama dengan background seluruh content blog .. Tia tukar warnanya .. header memang tak sambung dengan template .. tu lah kelebihan denim template .. jannah dapat tak apa yg Tia cuba terangkan dekat jannah? jannah nak tukar background post ke?

    ReplyDelete
  6. ala.. get well soon dear. btw, cntik la laman rumah tu. nmpak tenang. menghijau..

    ReplyDelete
  7. hayooo
    patotlah x nmpak die ni

    semoga cepat sembuh ye!

    ReplyDelete
  8. cantek uma tu.. cpt sembuh ye cik jannah~

    ReplyDelete

Oh!Belog