03 December 2011

Sekadar Berkongsi. :)

Assalamualaikum.

tadik dok ralit bermukabuku, terjumpa satu post kat page ni, Lelaki Soleh Idaman Wanita Solehah. aku nak share dengan hampa semua. baca la. :) moga bermanfaat untuk kita semua.

~✿..Dalam kita MELANGKAH, terkadang kita diuji dengan UJIAN yang BERAT sehingga kita terduduk dan MENANGIS..tapi ketahuilah dan RENUNGILAH kembali dalam diri kerana mungkin airmata itu HADIR kerana Allah mahu kita MENJAHIT kembali SEJADAH IMAN yang terkoyak lantaran ada LANGKAH-LANGKAH yang TERSASAR dari KEIKHLASAN..✿~

>>> Biar SENDIRI hingga hujung nyawa, asal TIDAK SEPI dari kasihNya kerana sesungguhnya HAKIKAT CINTA, hanya Dia yang Esa..untuk mencari DAMAI di hati dan jiwa, PULANGLAH ke asal kerana asalnya jiwa ini ‘DEKAT’ dengan Allah..♥♥♥



p/s : teringat sesuatu dan seseorang.

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

13 comments:

  1. huhuhu.. tersentuh hati bila baca.. hmm..

    ReplyDelete
  2. semua yg berlaku dlm kehdpn bukan hanya dtg dgn sia-sia, psti ada makna yg tersirat dan tersurat di dlmnya..

    Perancangan Allah itu terbaik dn sempurna..

    Allahu Allah.

    ReplyDelete
  3. dia dah pndai ceramah. =)
    bagus2..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah :) Semoga jiwa kita dekat dngan Allah :)

    ReplyDelete
  5. terbaek lah jannah!! i like it !!

    ReplyDelete
  6. syabas!
    anda berjaya membuatkan saya senyum!:)

    ReplyDelete
  7. stiap hari kita diuji olehNYA :)

    ReplyDelete
  8. masyaallah, cantiknye imaage tu dimanipulate.

    ReplyDelete
  9. brusahalh kita smue ke arah itu..mnjd soleh / solehah..

    ReplyDelete

Oh!Belog