07 February 2012

♥ Majlis Tunang, 4 Februari 2012 ♥

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Dapat jugak aku masuk blog ni. erk, sebenaqnya ni aku curi-curi ja na. Sebab aku sangatlah sibuk la ni. Mana nak hantaq projek, mana nak final dan sebagainya lah kan. Dunia. Dunia. Dan yang lebih betul sebetul-betulnya kan, broadband dah takdak. Hee. So, memang tak online selalu la kan? nasib la ada BB tu. leh laa jugak nak bukak sat-sat. Kawan aku yang mintak aku edit blog dia pun aku tak buat lagi la ni. Sebab la ni aku betul-betul tak sempat. tunggu aku cuti bulan 3 ni na? Masa tu aku nak online sampai lebam. HAHA.


Dah lama kan tak bercerita dalam blog ni? Rindu sangat nak berkongsi cerita dengan hampa semua. Buat masa ni aku terpaksa senyap sat untuk bagi laluan kepada yang lebih afdal. Maksudnya, aku nak lepaskan dulu apa yang masih terikat ni. Dah selesai kerja, insyaALLAH aku akan kembali aktif berblogging macam dulu.

Oh, lupa nak bagitau. Alhamdulillah, Sabtu lepas bersamaan 4 Februari 2012, Abang aku yang kedua telah selamat ditunangkan dengan tunang dia sekarang ni lah, Kak Naz. Turn aku? lambat lagi kot. Masih mencari. Sapa nak eh? heee. dah juma yang berkenan pun, yang berkenan tak mau. hehe. HAHA! okeyh. abaikan itu. yang pasti nanti nak dapat kak ipaq sorang lagi. okeyh la. aku share gambaq ja dulu na? nanti aku kembali.

Maafkan aku tak dapat BW selalu. :) sayang hampa semua.





erk, yang gambar kat Ar-Rawsya tuh sebelum majlis tunang. sedap oh makan nasi arab kat situ. harga pon boleh tahan. heee. :)

okbai!

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

13 comments:

  1. skrg nie asyik dgr org bertunang ja.. bile la turn siswi plak..hihi.. :)

    ReplyDelete
  2. Ingatkan jannah yg bertunang. Anak buah akak pun bertunang pada tarikh yang sama.

    ReplyDelete
  3. pergh,tajuk entry gempaq.ingat cik jannah yang nak tunang tadi..heheh..

    ReplyDelete
  4. betul2 bz ni, patut la lama tak nampak hehe :D

    ReplyDelete
  5. wahahaish.. tetipu tipah! ingatkan jannah yg btunang. hehe...

    ReplyDelete
  6. wahahaish.. tetipu tipah! ingatkan jannah yg btunang. hehe...

    ReplyDelete
  7. bila cincin di sarung di jari manis si dara itu saat paling manis sekali bagi si dara

    ReplyDelete
  8. selamat bertunang abang jannah.. :)

    ReplyDelete
  9. yeahhh sama la kite akak, sibuk sibuk sibuk --"


    org ingtkan akak yg tunang tauuu, hehe.


    rasa dah lama sangat tak singgah jenguk akak, heeee.

    ReplyDelete
  10. penah makan nasi arab.tapi bukan selera nik kot :)

    ReplyDelete

Oh!Belog