26 November 2012

Hidup Baru. Semester Baru.

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah. Masih berkesempatan nak jenguk blog yang kian usang. Sibuk sangat. Tak sempat nak mengupdate. Apa khabar sahabat-sahabat yang tengah baca ni? Harap sihat hendaknya.

Esok hari baru. Permulaan semester baru. Hidup baru. Semoga semuanya dipermudahkan. :) insyaAllah. Harap-harap hendaknyalah.

*****

Bila semua baru, tetap ada yang lama.

Pertama, Jannah. She's still the old Jannah. :) insyaAllah. Sentiasa memperbaharui iman tapi ingin menjadi Jannah yang awak semua kenal.

Kedua, 'beliau'. Hati masih ter'sangkut' dengan orang yang sama. Sejak setahun lalu. Opss, masih muda kan? Takpe. Sumber inspirasi saya. InsyaAllah, saya akan cuba untukk tak terjebak dengan perkara yang tak sepatutnya, hanya sekadar menjadikan sebagai sumber inspirasi. Boleh kan? Kan?

*****

So, kepada semua junior aku, terutamanya course Ijazah Sarjana Muda Usuluddin dengan Multimedia, ahlan wa sahlan wa marhaban bikum kpd antum semua. :)

Apa-apa, cari je senior-senior. InsyaAllah. Akan cuba bantu mana patut. Okay adik-adik?


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

6 comments:

  1. :) terjebak dgn org yang sama? Erm. setia jannah ni.

    ReplyDelete
  2. 'okay adik-adik?' hermmm aku ke adik tu HAHAAHHHAA . hai akak!

    ReplyDelete
  3. haha.. ike that one.. terjebak dgn org yg sama.. semoga cepat2 kawin k akak.. :)

    ReplyDelete
  4. hewhewww. amboiiii amboiii kak jannah. ngapp kangg :P
    btw all the best yawwwww ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

    ReplyDelete

Oh!Belog