28 September 2014

Marah.

Hai awak.

Saya nak marah awak sebab awak buat saya jatuh suka kat awak. Kenapa awak buat macam tu? Tak baik tau. Kesian kat saya. Awak tak kesian ke kat saya?

Ke saya perasan? Awak rasa macam tu ke?

Tuhan betul betul uji saya. Tuhan nak tengok kuat tak saya ni. Ingat senang ke nak hadap orang yang kita suka, dalam masa sama dia langsung tak suka kita tapi dia suka orang lain? HAHA. Complicated sangat kisah ni. Tapi Tuhan tahu saya mampu kan nak tepis tepis dugaan ni, lalu Dia uji saya. Alhamdulillah atas ujian ini.

Awak ni baik sangat. Saya juga marah diri saya sebab boleh pulak suka awak. Awak jangan risau, saya dah lama fikir. Saya tahu antara kawan dan kasih, biar saya pilih kawan. Saya lebih takut hilang kawan dari hilang kasih. Tapi seronoklah kalau awak kawan dan awaklah kasih tu. Gittew.

Entah, saya rasa nak marah awak juga. Sebab ye lah, kenapa awak yang mesti sibuk nak lembutkan hati saya. Kenapa awak yang sibuk nak lenturkan hati saya. Kenapa awak yang sibuk nak bagi saya rasa macam, damn, it's you!

Tapi at the end, saya salahkan diri juga. Siapa suruh saya perasan. Siapa suruh saya cepat jatuh. Siapa suruh saya buka ruang. Siapa suruh saya benarkan. Khennn??

Jadi awak, saya nak marah awak, boleh?

Suka Tak? Suka Kan? Kan? Cer Tinggal Komen Satu. :)

No comments:

Post a Comment

Oh!Belog